DieetPro Groene Thee Capsules val je hiervan af? Ervaring en Review

DieetPro Groene Thee Capsules val je hiervan af Ervaring en Review
DieetPro Groene Thee Capsules val je hiervan af Ervaring en Review

Wij kregen de vraag of je van DieetPro Groene Thee Capsules afvalt. Ze adverteren met de tekst “de nummer 1 vetverbrander”. Je bent €14,95 kwijt voor dit product en je moet nog verzendkosten betalen (totaal €22,00).  Het is niet te koop bij het Kruidvat of andere drogisten.

Ingrediënten DieetPro Groene Thee Capsules

  • Groene thee extract 400 mg waarvan 98% polyfenolen (40% EGCG)
  • cafeïne (40 mg per dagdosering)

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een groene thee extract een niet-significant gewichtsverlies veroorzaakt bij volwassenen met overgewicht. Met niet-significant bedoelt men verwaarloosbaar!

Het drinken van groene en zwarte thee verlaagt het risico op een beroerte en verlaagt de bloeddruk.

Thee bevat flavonoïden. Dit zijn antioxidanten. Ze vallen onder de groep polyfenolen. De flavonoïden in groene en zwarte thee zijn antioxidanten. Er wordt wel beweerd dat flavonoïden goede effecten op de gezondheid hebben, maar het bewijs hiervoor is onvoldoende.

Bron:

  1. Green tea for weight loss and weight maintenance in overweight or obese adults – Jurgens, TM – 2012 | Cochrane Library
  2. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/thee.aspx

Claim van  de fabrikant

De nummer 1 vetverbrander! Groene thee staat bekend als zeer sterke antioxidant en vanwege de verhogende werking op de vetverbranding. Dieet Pro Groene thee bevat per capsule maar liefst 400 mg groene thee extract. Uniek aan deze groene thee is dat het een veel hogere concentratie polyfenolen en EGCG bevat dan andere groene thee soorten.


Uit de ingrediënten blijkt niet dat je door het gebruik van deze pillen gaat afvallen. Als je ze gebruikt zal het lichaam hierdoor geen schade ondervinden. De literatuur geeft aan, dat groene thee positieve effecten heeft op je gezondheid. Echter je kan deze ingrediënten ook kopen bij de supermarkt (Bijvoorbeeld AH groene thee puur) in de vorm van groene thee. Deze groene thee kost je €0,90 per 40 theezakjes, waarmee je een hele pot thee kunt zetten.

Nadelen

Je valt er niet veel van af en je bent relatief veel geld (€22,-) kwijt voor een product, dat voor €0.90 te verkrijgen is bij de supermark.

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van DieetPro Groene Thee Capsules of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in