Drink meer water op een dag

Drink meer water op een dag
Drink meer water op een dag

Omdat er geen smaakje aan zit is dit voor veel mensen een probleem. Water smaakt naar niets, maar helpt je wel tegen het snacken. Om te beginnen moet je ’s ochtends eerst een glas water drinken, voordat je eet. Dit is waarschijnlijk het gemakkelijkste glas dat je de hele dag drinkt en het zal je helpen om de hele dag dit te drinken.

Om het makkelijker te maken, kun je een smaakje toevoegen aan wat je drinkt. Je kan bijvoorbeeld limonade siroop toevoegen, uiteraard die suikervrij is. Je kan hier ook citroendruppels aan toevoegen.

Water drinken helpt je met afvallen, omdat je minder zin hebt in een tussendoortje en je sneller een voldaan gevoel hebt tijdens het eten. Het is niet het middel om af te vallen. Je valt enkel maar af door je voedingspatroon en drinkpatroon aan te passen.

Als je veel drinkt, laat je ook de suikerhoudende limonade staan. Dit geeft je een besparing op je suiker inname en bespaart je ook geld. Een blikje fris kost snel €1,50 en water uit de kraan kost niets.

Een drinkfles bij de action kost maar een paar euro. Vanwege hygiëne moet je deze fles regelmatig reinigen. Een flesje water kost bij de supermarkt rond de €0,15 en kun je meerdere keren gebruiken. Het nadeel van water bij de supermarkt is dat je het milieu hierbij niet helpt, vanwege het plastic afval.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in