Nuubu detox pleisters ervaringen en review

Met Nuubu detox pleister zou jezelf ontgiften in een hele korte periode. Voordat je gaat slapen moet je pleister aan de onderkant van je voeten plakken. De eerste paar nachten is deze volgens de verkoper hele zwart en daarna verkleurt deze niet meer. Dit is het effect van ontgiften en in pseudo wetenschappelijk taal heet dit detoxen.

De werking is volgens verkoper gebaseerd op de eeuwenoude Aziatische geneeskunde, deze is generaties lang aan elkaar doorgegeven. Er zitten volgens de verkoper alleen maar natuurlijke ingrediënten in. In de Oosterse geneeskunde werkt men veel met kruiden en spiritualiteit.

Rechtszaak tegen Kinoki Foot Detox pleisters

Er is in 2011 een rechtszaak geweest tegen een fabrikant die soortgelijke pleisters produceerde, omdat ze je lichaam niet detoxen. De overeenkomst was dat mensen hun geld terug krijgen van de fabrikant. Nuubu Detox pleisters is een soortgelijke product.

Dit bedrijf is veroordeeld tot het betalen van $14,5 miljoen door de Federal Trade Commission.

Ingrediënten Nuubu

Volgens de fabrikant zitten er de onderstaande bestanddelen in:

  1. Vitamine C Een sterke antioxidant die je immuunsysteem boost.
  2. Loquat blad Antibacterieel ingrediënt, absorbeert vuile geuren, biedt een fijne aroma.
  3. Bamboe azijn Bevordert de reproductie van nuttige micro-organismen, bevordert de spijsvertering, verwijdert vuile geurtjes, bevordert de orale gezondheid.
  4. Anion (Negatieve ION Poeder) Herstelt de gezonde PH-waarden en harmoniseert het zuurstofniveau in de bloedsomloop.
  5. Toermalijn Een kostbaar mineraal dat het ontgiftingsproces verbetert, het versterkt je lever en nieren.
  6. Houttuynia Cordata Thunb Bevat adjuvantiteit, anti-obesitas, hepatoprotectieve, antivirale en antibacteriële eigenschappen.
  7. Dextrine Een vezelsupplement dat dient als algemene ondersteuning voor andere ingrediënten.
  8. Houtazijn Antibacteriële oplossing, voorkomt nare geurtjes, absorbeert vocht, zweer en metabolisch afval uit je poriën.

Wetenschappelijk bewijs

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat het werkt. Een onderzoek uit 2018 toont aan dat het niet werkt. (In this proof-of-principle in the current study we discovered
no evidence to suggest that Detox Foot Pad help promote the elimination  of toxic metals from the body through the feet.)

Er is een artikel geschreven door Stephen Barett, M.D. (The Detox Foot Pad Scam) In dit artikel wordt het oplichting genoemd.

Op de verkoop pagina wordt alleen wat gezegd over Oosterse geneeskunde, er zijn geen verwijzingen naar bewijs. Je voeten nemen overigens niets uit een pleister op. Je zweet en dat zorgt voor de verkleuring.

Disclaimer Nuubu

Disclaimer: De producten van Nuubu zijn niet bedoeld om te diagnosticeren of om een bepaalde ziekte of aandoening te behandelen of te voorkomen. Ze zijn eerder bedoeld als aanvulling op professioneel toegewezen behandelingen.

De disclaimer staat haakt op de claim: Holistische genezing: Bestrijd de oorzaak, niet de symptomen – je lichaam zit vol met gifstoffen en metabolisch afval, wat je bloedstroom beschadigt en stress verhoogt. Nuubu geneest je geest, lichaam en ziel!

Is Nuubu betrouwbaar?

Nuubu is niet betrouwbaar, omdat er een verzonnen verhaal wordt vertelt. Er is geen wetenschappelijk bewijs. Het verhaal is overigens niet geloofwaardig! De uitkomst van de rechtszaak in 2011 (veroordeling) zegt voldoende!

Wees voorzichtig met pillen, pleisters e.d., het kost je geld en het werkt niet.

Een test met Nuubu

Een leraar toont op een eenvoudige manier aan dat detox producten onzin zijn. Bestudeer

Conclusie

Niet kopen. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat Nuubu Detox pleisters werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in