Sanadigest Review & Ervaringen: Middel voor een lekkende darm?

Via tal van media kanalen wordt SanaDigest gepromoot als middel om darm en leverproblemen op te lossen. Via een videofilm worden geprobeerd mensen te overtuigen van het nut en de noodzaak van deze pillen. Het product wordt aangeboden als voedingssupplement.

Waar is SanaDigest goed voor?

Volgens de fabrikant zouden deze pillen, mensen helpen afslanken, opgeblazen gevoel verminderen en je darmen reinigen. Deze capsules waren ontwikkeld door Dr Rosmy Barrios. Het zou helpen tegen een lekkende darm.

Wie is Rosmy Barrios?

Volgens de verkoper is de beroemde Dr Rosmy Barrios afgestudeerd aan vooraanstaande universiteiten en heeft talloze medische publicaties geschreven. Echter Dr Rosmy Barrios is niet bekend in de wetenschappelijke medische wereld. Waarschijnlijk is deze dokter met 20 jaar ervaring verzonnen. De getoonde verkoop videofilm, zit vol met onwaarheden en kijkers vinden dit ongeloofwaardig.

De ervaringen op internet

De ervaringen op internet zijn negatief. De ervaringen van gebruikers zijn negatief. De reviews over SanaDigest, noemen dit product ongeloofwaardig. Het bedrijf in Frankrijk is telefonisch onbereikbaar en de email wordt slecht beantwoord.

Op hun website adverteren ze met een niet goed, geld terug garantie. Echter reviews van gebruikers geven aan dat ze niet thuis geven, als mensen om een refund vragen.

Het bedrijf komt niet betrouwbaar over, ze verzinnen een dokter en onderzoek. Niets wordt onderbouwd met publicaties. Het is ook twijfelachtig of dit product ook in Europa wordt geproduceerd. De samenstelling is hierdoor niet te controleren.

Wat kost SanaDigest?

Dit supplement kost 69,95 per stuk, voor een maand gebruik.

SanaDigest ingrediënten

Werkt SanaDigest echt?

Nee ! Gezien de ervaringen en de reputatie van dit bedrijf, heeft het supplement hoogstens de werking van een placebo.

Waar te koop: bij de Kruidvat of bij de Apotheek?

Deze capsules worden alleen online verkocht.

SanaDigest bijwerkingen en veiligheid

Er is geen onderzoek gedaan naar de bijwerkingen van SanaDigest. Het is niet bekend waar SanaDigest wordt geproduceerd. Het vermoeden bestaat dat de pillen via de Dropshipping methode worden verkocht, d.w.z. de verkoper bevind zich in Frankrijk en de pillen worden verstuurd naar de koper.

Conclusie

De pillen zijn volgens ons onbetrouwbaar. Advies is niet kopen, bij het Kruidvat zijn vergelijkbare en goedkopere producten te koop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in