Sanadigest Review & Ervaringen: Middel voor een lekkende darm?

Via tal van media kanalen wordt SanaDigest gepromoot als middel om darm en leverproblemen op te lossen. Via een videofilm worden geprobeerd mensen te overtuigen van het nut en de noodzaak van deze pillen. Het product wordt aangeboden als voedingssupplement.

Waar is SanaDigest goed voor?

Volgens de fabrikant zouden deze pillen, mensen helpen afslanken, opgeblazen gevoel verminderen en je darmen reinigen. Deze capsules waren ontwikkeld door Dr Rosmy Barrios. Het zou helpen tegen een lekkende darm.

Wie is Rosmy Barrios?

Volgens de verkoper is de beroemde Dr Rosmy Barrios afgestudeerd aan vooraanstaande universiteiten en heeft talloze medische publicaties geschreven. Echter Dr Rosmy Barrios is niet bekend in de wetenschappelijke medische wereld. Waarschijnlijk is deze dokter met 20 jaar ervaring verzonnen. De getoonde verkoop videofilm, zit vol met onwaarheden en kijkers vinden dit ongeloofwaardig.

De ervaringen op internet

De ervaringen op internet zijn negatief. De ervaringen van gebruikers zijn negatief. De reviews over SanaDigest, noemen dit product ongeloofwaardig. Het bedrijf in Frankrijk is telefonisch onbereikbaar en de email wordt slecht beantwoord.

Op hun website adverteren ze met een niet goed, geld terug garantie. Echter reviews van gebruikers geven aan dat ze niet thuis geven, als mensen om een refund vragen.

Het bedrijf komt niet betrouwbaar over, ze verzinnen een dokter en onderzoek. Niets wordt onderbouwd met publicaties. Het is ook twijfelachtig of dit product ook in Europa wordt geproduceerd. De samenstelling is hierdoor niet te controleren.

Wat kost SanaDigest?

Dit supplement kost 69,95 per stuk, voor een maand gebruik.

SanaDigest ingrediënten

Werkt SanaDigest echt?

Dit kunnen we niet vaststellen.

Waar te koop: bij de Kruidvat of bij de Apotheek?

Deze capsules worden alleen online verkocht.

SanaDigest bijwerkingen en veiligheid

Er is geen onderzoek gedaan naar de bijwerkingen van SanaDigest. Het is niet bekend waar SanaDigest wordt geproduceerd. Het vermoeden bestaat dat de pillen via de Dropshipping methode worden verkocht, d.w.z. de verkoper bevind zich in Frankrijk en de pillen worden verstuurd naar de koper.

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van SanaDigest of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in