SanaLiver Review & Ervaringen: Werkt dit echt?

SanaLiver Review & Ervaringen: Werkt dit echt?
SanaLiver Review & Ervaringen: Werkt dit echt?

De lever heeft een rol als filter in het lichaam. De lever is o.a. verantwoordelijk voor de koolhydraatstofwisseling, vetstofwisseling, eiwitstofwisseling en detoxificatie van stoffen. De activiteiten van de lever leveren zoveel warmte op dat, via warmteafgifte van de lever aan het bloed, het hele lichaam op temperatuur gehouden wordt. De lever is zo goed bedacht dat het geen supplementen nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Sanaliver, denkt hier anders over en heeft dr. Rosmy Barrios een voedingssupplement laten ontwikkelen dat de leverfunctie zou ondersteunen en verbeteren. Wij hebben dit onderzocht voor jullie. Werkt Sanaliver echt?

Lees onze bevindingen in ons artikel.

Over SanaLiver

SanaLiver is een product van SanalysLab, wat volgens de Franse Kvk een marketingbureau is. Dit verklaart ook de reclame die je tegenwoordig op internet ziet. Om deze reclame te verkopen hebben ze fictieve personen Dr Andres Maldonado en dr. Rosmy Barrios bedacht. Volgens SanalysLab zijn het beiden Cum Laude afgestuurde artsen en ze hebben diverse publicaties geschreven en zo doen aan wetenschappelijk onderzoek.

Ze liften mee met een bestaande Dr Andres Maldonado, die wel wetenschappelijke artikelen heeft geschreven. Dit feit is een RED FLAG voor de betrouwbaarheid van SanaLiver.

SanalysLab heeft nog meer producten zoals, Sanadigest, SanaSleep en SanaJoint.

Marketing SanaLiver

Er is behoorlijk wat mis met de marketing van dit bedrijf. Ze verzinnen dokteren en als je de onderstaande verkoopfilm bekijkt, zit het vol met onwaarheden. Ze proberen mensen bang te maken, zodat ze SanaLiver gaan kopen.

De website verkoopt een verhaal wat je mooi is om waar te kunnen zijn.

Hoe betrouwbaar is SanaLiver?

Als je alles verzint en als waarheid verkoopt, kun je hierop niet vertrouwen. Een beetje overdrijven in een marketingverhaal is gangbaar, maar als je wetenschappers verzint, dan kom je niet betrouwbaar over.

Ingrediënten

Uiteraard zijn we benieuwd naar de natuurlijke ingrediënten in SanaLiver die de leverfunctie ondersteunen en verbeteren. Welke ingrediënten zijn hiervoor

Maria distel

Er is geen klinisch bewijs dat het een medicinaal effect heeft op de lever.

Bronnen

  1. https://www.nccih.nih.gov/health/milk-thistle
  2. https://www.aafp.org/afp/2005/1001/p1285.html

Artisjok poeder

Artisjok poeder is nooit wetenschappelijk beoordeeld en er dus geen bewijs dat het werkt.

Bron:

Le Canard enchaîné — Wikipédia (wikipedia.org)

Choline bitartraat

Choline zit in ei, vlees, vis, volkoren graanproducten, groente en fruit. Choline is belangrijk voor het voor van vetten in je lichaam. Als je gezond eet, krijg je voldoende Choline naar binnen. Bij een tekort kan leverschade ontstaan en van een teveel kan gee je stinken en  mogelijk wordt je bloeddruk lager.

Bron:

Choline | Voedingscentrum

Overige ingrediënten

De overige ingrediënten zitten al in reguliere voeding.

Wetenschappelijk onderzoek

Met verzonnen wetenschappers kun je verzonnen wetenschappelijk onderzoek doen. M.a.w. er is helemaal geen onderzoek geweest naar dit soort supplementen.

De veiligheid van SanaLiver

Het is niet bekend waar het geproduceerd wordt en wat er daadwerkelijk in deze pillen zit. Mogelijk zit er iets anders in, dan waarmee ze adverteren. Ze schromen niet om dingen te verzinnen, dan bestaat ook de mogelijkheid dat het e.a. verzinnen. In het beste geval, slik je enkel een placebo.

Werkt het echt?

Nee het werkt niet. Gezien de reputatie van het bedrijf kun je ervanuit gaan dat deze pillen helemaal niets doen. Misschien is er een tijdelijk placebo effect, maar daarmee houdt het simpelweg gewoon op.

Wat zijn de ervaringen met SanaLiver?

De ervaringen op internet zijn zwaar negatief. Op Trustpilot veel negatieve reacties, de rode draad is het werkt niet. Je hoort vaak dan men wil dat Kassa, Radar en Max dit bedrijf moeten onderzoeken.

Waar te koop: bij de Kruidvat of Etos ?

De producten van SanalysLab zijn enkel online te koop. Drogisterijen, apotheken gaan dit supplement niet verkopen. De prijs voor deze pillen zijn € 69,95 per verpakking. Als je er meer koopt, krijg je korting.

Conclusie: Werkt SanaLiver?

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van SanalysLab of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in