Tips om te Starten met een koolhydraatarm dieet deel 3

Diet
Diet

Zoals we eerder op deze website hebben gelezen, beperkt een koolhydraatarm dieet de inname van zetmeelrijke groenten, fruit, granen, brood en suiker. Terwijl een gezonde hoeveelheid koolhydraten in de voeding het lichaam van de broodnodige energie voorziet. Het probleem zoals we weten is dat een overmatige inname van koolhydraten ervoor kan zorgen dat uw insuline- en suikerniveaus stijgen! We hebben de basis geleerd van wat een koolhydraatarm dieet is? We hebben de voordelen van een koolhydraatarm dieet besproken en ook veelgemaakte fouten. Nu eindigen we met tips om aan de slag te gaan en vandaag nog met een koolhydraatarm dieet te beginnen!

Blijf bij het echte voedsel. Ga niet voor de koolhydraatarme “alternatieven” zoals voorverpakte energierepen of snackrepen. En als je merkt dat je trek hebt in zoet voedsel, eet dan vet. Als je bijvoorbeeld eieren wilt eten als ontbijt, kook ze dan in boter. Bak je eigen eten in plaats van het te kopen bij een junkfoodwinkel.

Onthoud dat als u wilt dat uw dieet werkt, u het goed moet plannen en u ook minstens 45 minuten 5 dagen per week moet sporten. En dit geldt voor elk dieet dat u wilt volgen. Begin nu en laat het vet op de koolhydraatarme manier vallen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in